Kategorie
 
 
 
 
 

Kvalitní magnetické vrtačky BDS

Společnost BDS Maschinen GmbH byla založena v roce 1989 a od té doby se stala předním výrobcem magnetických vrtaček a korunkových vrtáků na celém světě a jedničkou v Německu. BDS je poháněna technologiemi a je odhodlána vyrábět produkty nejvyšší kvality v průmyslu pod označením "Made in Germany" a nenechává nic náhodě.

Kvalitní magnetické vrtačky BDS

BDS se zaměřuje na navrhování a výrobu více než 30 různých modelů magnetických vrtaček pro kovoobráběcích odborníky po celém světě, aby splnily své nejnáročnější požadavky v oblasti vrtání kovů. Ve skutečnosti je BDS největším výrobcem magnetických vrtaček na světě.

Díky inovativnímu technologickému designu, který spojuje více než 25 let zkušeností s moderními poznatky, BDS neúprosně vyrábí neuvěřitelné magnetické vrtačky, korunkové vrtáky a ukosovací frézy, které splňují až překračují požadavky průmyslu.

Společnost BDS vyrábí všechny své produkty ve svém závodě Mönchengladbachu se všemi výhodami pro uživatele na celém světě: vysoká výrobní přesnost a kompetentnost, použití ocelí renomovaných výrobců, krátkodobá dostupnost a rychlé dodání.

Cílem společnosti BDS je vytvořit jednoduché, praktické a robustní řešení, která budou přínosem pro zákazníky a jejich příslušné odvětví. Vyváženou komunikací a partnerstvím je odhodlána dodávat každému ze svých zákazníků vysokou úroveň profesionálních služeb.

 

Řady magnetických vrtaček BDS a jejich hlavní přednosti

ProfiPlus

Magnetické vrtačky rady ProfiPlus se vyznačují univerzálním rozsahem použití ve strojírenství.

Tato série nabízí následující vlastnosti:

  • regulace otáček
  • Pravý a levý chod
  • Vícerychlostní olejová převodovka
  • reverzní motor
  • Řízení točivého momentu
  • Systém rychloupínacích sklíčidel KEYLESS a mnohem více. Všechny magnetické vrtačky této kategorie mají společný vysoký stupeň flexibility při vrtání, vystružování, zahlubování a řezání závitů.


ProfiSTART

Nejlepší vstup do úspěšné technologie představuje řada ProfiSTART: profesionální uživatel může očekávat dobře zkonstruované robustní stroje pro nepřetržitý provoz. Kvalitu BDS vám zaručí označení "Made in Germany". Stroje s olejovou převodovkou jsou vybaveny inteligentními senzory a indikátory.

ProfiSPEZIAL

Rada ProfiSPEZIAL představuje speciální magnetické vrtací stroje, které pomáhají se specifickými úkoly:

  • Pro použití ve velmi těsných prostorech
  • Vrtání stlačeným vzduchem
  • Vrtání kolejnicových profilů pomocí elektrického nebo benzínového pohonu
  • BDS také dodává speciální řešení mimo standardních dodávek
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze